Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗΣ Ι.





Όταν λέμε ότι έχω δουλειά, μη φανταζόμαστε ότι δουλεύω κιόλας. Απλώς βρίσκομαι σε μια διάθεση να δουλέψω (κυρίως τα δικά μου) την οποία προσπαθώ να μην ξορκίσω τελικά ξεμυαλιζόμενη με τα του διαδικτύου.

Όπερ σημαίνει πως σας διαβάζω άπαξ ημερησίως αλλά αποφεύγω να τοποθετηθώ γιατί κινούμαι πολύ αργά και μου τρώει πολύ χρόνο.

Όπερ μεθερμηνευόμενον σημαίνει πως συγνώμη, αγαπημένοι μου, που δεν σχολιάζω τίποτα, έχω πάααρα πολλά να πω (φυσικά) αλλά πρέπει να τελειώσω κάτι βιβλία πριν με πάρουν οριστικά τα χρόνια.

Δυο-τρία πράγματα μόνο να παραθέσω έπειτα από απαίτηση χιλιάδων αναγνωστών:

1. Προσέξατε το Για όλα τα ζώδια που βρίσκεται πάνω δεξιά; Ως παγκοσμίου φήμης και εγκυρότητος αστρολόγα* , θα γράφω καθημερινά το πεπρωμένο σας για να 'χετε να πορεύεστε με σταθερότητα κι επιτυχία.

Ο αστρολογικός σας χάρτης δεν έχει σημασία. Αφενός δεν θα ήξερα να τον διαβάσω και αφετέρου ο καθένας, ως γνωστόν, ερμηνεύει κατά την κρίση του τις προβλέψεις. Είμαι σίγουρη πως θα πέσετε μέσα όπως κι αν τις ακολουθήσετε.

2. Έμεινα μία βδομάδα στο σπίτι (έχω πάθει διάστρεμμα και αποφεύγω τις μςτακινήσεις) και κατέληξα στο επιστημονικό συμπέρασμα πως 3 μέρες ακραιφνούς παρακολούθησης τηλεοπτικών εκπομπών μπορούν να κάψουν και τον πιο εξελιγμένο εγκέφαλο - πόσο μάλλον τον δικό μου.

Γι αυτό συνιστώ ΠΡΟΣΟΧΗ: κλείστε την τη ρουφιάνα!

3. Έμαθα από το ραδιόφωνο πως η ΕΛΑΣ και ο υφυπουργός της αυτοπροσώπως εξαρθρώνουν σπείρα που φέρεται να απήγαγε εκείνο τον εφοπλιστή και να προγραμματίζει πλήθος εγκληματικών πράξεων.

Απορία 1: Ο εν λόγω προγραμματισμός αποτελεί ποινικό αδίκημα; Γιατί εγώ σχεδιάζω λεπτομερώς πώς θα δολοφονήσω συγκεκριμένα πρόσωπα του στενού οικογενειακού μου περιβάλλοντος (βλ. σύζυγο και τέκνο) δέκα φορές τη μέρα. Να παραδοθώ;

Απορία 2: Αφού οι μισοί εμπλεκόμενοι, και προπαντός οι "εγκέφαλοι", της σπείρας βρίσκονται μέσα στη φυλακή, μήπως να σκεφτεί το Κράτος της επιβολή απόδοσης ΦΠΑ στους βαρυποινίτες; Τόσες μπίζνες οργανώνονται και εκπονούνται από κει μέσα. Δεν είναι κρίμα να παραμένουν αθεώρητες (από την Εφορία); Φτάνει που μένουν αθώρητες από τους αρμόδιους (να κοιτάζουν).

Αυτά και σας φιλώ στα μούτρα.

* Ενημερώνω τους άπιστους και αδαείς πως έχω διατελέσει συντάκτρια αστρολογικής στήλης σε μηνιαίο περιοδικό με ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ (αλήθεια! Για το "συντάκτρια", την επιτυχία δεν την έχω διασταυρώσει, θα μου πείτε εσείς).



6 σχόλια:

manetarius είπε...

Περαστικά! Και για το διάστεμα και για την τηλεόραση!
Η αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της (έβλεπα Σόμπολο)... αλλά καλύτερα την κάνουν οι κακοποιοί.. και δη αυτοί που βρίσκονται ήδη μέσα! Δεν έχουν και το άγχος μην τους πιάσουν!
Το "για όλα τα ζώδια" ισχύει και για το αφεντικό μου; Δηλαδή μπορώ να είμαι όλη μέρα στο νετ και να με πληρώνει χωρίς να μου ζητήσει για αντάλλαγμα να δουλέψω και λίγο;

Φιλάκια πολλάαα!

chmarni είπε...

Φυσικά και πρέπει να παραδοθείς. Εδώ προφυλακίστηκε ολόκληρη η οικογένεια ενός καταζητούμενου…
Θα πρέπει δε να σου αποδοθούν οι κατηγορίες της στάσης και της σύστασης τρομοκρατικής ομάδας (εσύ και ο εαυτός σου, δεν έχει σημασία).
Δεδομένη θεωρώ επίσης την απόδοση μομφής προς το άτομο σου καθώς και την απόδοση επίσημου χαρακτηρισμού ως αναρχοκομουνιστοσημορίτησα και εχθρό του έθνους (Public Enemy δηλαδή).

Τσουχτρα είπε...

Να βγούν οι "μέσα" έξω ! Είναι όλοι αθώοι ! Για τους έξω δεν ξέρω γιατί δεν τους έχει αναλάβει ακόμα κανένας δικηγόρος να μας το πει ! Όσο για σένα θα πρέπει να ακολουθήσεις την διαδικασία :πρώτα σύσταση συμμορίας και μετά όλα τα άλλα.... Προσφέρομαι !
Η "ρουφιάνα" η δική μου έχει κλείσει , αλλά όχι και αυτή φίλων και γνωστών. Έτσι τα "νεά" πέφτουν στα μούτρα μου...αναγκαστικά !

Φιλιά και καλημέρες elfoula μου !

wilma είπε...

Λοιπόν στο πλαίσιο της ενημέρωσης: σήμερα το πρωί άκουσα ότι ο Αρβανίτης σεμπλόν για τον Δίεση :(
Τι θα ακούω τα πρωινά?
Πάει η ενημέρωση!

Ευτυχώς έχουμε πάντα τον Apos. Άσε που έτσι ξέρω τι γίνεται και στην Ονδούρα (ή στην Ανδόρα?) :Ρ

irlandos είπε...

@ Wilma

Αν θέλεις να ενημερωθείς για τη συμμορία με τον εξωτικό συνθηματικό κώδικα, στο προηγούμενο post μου θα βρεις αναλυτικό ρεπορταζ.


@ elf

Μην ανησυχείς για τις "δολοφονικές" σου σκέψεις:
και οι άντρες σου κάποιες στιγμές μάλλον τα ίδια θα σκέφτονται.

Φιλικά,
Ο "γιγαντάκιας" που πάει ταξίδι.

elf είπε...

Λοιπόν, γέλασα πολύ με όλους εκτός από τη wilma που έγραψε για τον Αρβανίτη. Τι θα ακούμε τώρα τα πρωινά;

Μανιτάρι, εδώ είσαι; Ωραία!

Χρ. και Τσούχτρα, μήπως να μπούμε οικειοθελώς μπας και βολευτούμε κι εμείς επιτέλους;

Ιρλανδέ, παιδί μου, σίγουρα!

Καλό ΣΚ!!!

Blog ποικίλης ύλης...

...και μάλλον προβοκατόρικο.