Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Περαστικά!!!



Το παράξενο δεν είναι που αρρώστησα. Το παράξενο ήταν που δεν είχα αρρωστήσει τόσον καιρό. Ο αγαπημένος μου γιος, πηγαινοερχόμενος στο σχολείο, εκτός από διάφορες κατασκευές που γράφουν κατάφατσα Σ’αγαπάωμανούλα (μία λέξη), φέρνει και όλες τις ιώσεις που κυκλοφορούν Αττική και περίχωρα.


Έτσι, την Κυριακή το πρωί ξύπνησα με πόνους στην πλάτη, που εξελίχθηκαν κι έπιασαν και τη μέση, μετά τα χέρια, τα πόδια, το κεφάλι – μην τα πολυλογώ, έφτασα να πονάω από την κοτσίδα (που έχω κόψει, πια) μέχρι τις πατούσες.


- Γυμναστήριο θες, απεφάνθη το Πρόσωπο, που είναι ο ειδικός επί του fitness στην οικογένεια και ό,τι και να πάθω, από λουμπάγκο μέχρι πονόδοντο, φταίει που δε γυμνάζομαι επαρκώς (έως καθόλου, εκτός αν θεωρηθεί γυμναστική το domino που παίζω με τον γιο μου).


Ευτυχώς που ανέβασα πυρετό, άρχισε και αυτός ο βήχας ο καταραμένος και γλίτωσα την υπόλοιπη γκρίνια για την ανυπαρξία της φυσικής μου κατάστασης.


Anyway, σήμερα είμαι αρκετά καλύτερα και χαζολογάω στο νετ. Χτες, όμως…! Χτες ξύπνησα κουδούνι μετά από μια νύχτα ελεεινού ύπνου και μετέφερα το (αγύμναστο) σαρκίο μου από το κρεβάτι στον καναπέ του σαλονιού. Πήρα και το τηλεκοντρόλ και σκέφτηκα «θα δω τηλεόραση να περάσει η ώρα». Και είδα. Την πρωινή ζώνη. Ενημερωτική και ψυχαγωγική (τρομάρα της!). Και μετά, που βαρέθηκα, άνοιξα να διαβάσω τις Κυριακάτικες: Επενδυτή, ΒΗΜΑ, Καθημερινή και Ριζοσπάστη (πολυσυλλεκτική ενημέρωση).


Και δηλώνω υπεύθυνα ότι έμαθα πολλά πράγματα:

§ Πως έρχονται κάτι τεχνοκράτες της ΕΕ για να σιγουρευτούν πως θα εφαρμοστούν κατά γράμμα τα νέα σκληρότερα-από-τα-προηγούμενα-σκληρά-μέτρα.

§ Πως το φύλλο για πίτα ανοίγει καλύτερα με νισεστέ.

§ Πως κάτι άνθρωποι έχουν ξενιτευτεί στην Παταγονία και ξεκατινιάζονται.

§ Πως ο κος Πάγκαλος δεν αποκλείει την κατάργηση του 14ου μισθού.

§ Πως ένας τύπος ΠΑΟΚτζής άκουσε από τα μεγάφωνα της Τούμπας τη γέννηση της κόρης του, κέρασε τους διπλανούς του πορτοκαλάδες/σάμαλι/κωκ και συνέχισε να παρακολουθεί το ματς (με ανανεωμένη διάθεση, είναι αλήθεια).

§ Πως το ενεργητικό των ελληνικών τραπεζών στο τέλος του 2009 ήταν 579 δις ευρώ.


Come again: 579.000.000.000,00 ευρώ!!!!!


Ε, μα καλά λέει ο ΓΑΠ πως λεφτά υπάρχουνε! Ποιος θα τους τα ζητήσει, όμως;


Και κατέληξα αβίαστα στα εξής δύο συμπεράσματα:


1ον. Καλά κάνω και δε βλέπω τηλεόραση.


2ον. Ρε, τι πανό και ντουντούκες αύριο στην απεργία; Τα όπλα πρέπει να πάρουμε, παιδιά! Γιατί αυτοί, αν τους αφήσουμε λίγο ακόμα, είναι ικανοί να μας ζητήσουν και το σκαλπ!


Περαστικά μας!



9 σχόλια:

aKanonisti είπε...

Αμα βλέπεις τιβι... όταν είσαι άρρωστη... σιγά μην αναρρώσεις....

Καλά σου είπε ο κύρης σου...
Επρεπε να πας στο γυμναστήριο... να σου κάνει μασαζ κανένας γραμμωμένος.....

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

apos είπε...

Το σκαλπ το έχουν ήδη πάρει. Τώρα έχουμε περάσει στα εσώρουχα.

Περαστικά, λέμε. Και ναι. Το Πρόσωπο έχει δίκιο: γυμναστική. Κάθε είδους.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλενάδα –μα ρε φιλενάδα.
Είναι ερωτήσεις αυτές, που κάνεις :
«Ποιος θα τους τα ζητήσει, όμως;»
ΧΑ!
ΥΓ: Περαστικά σου και περαστικά μας (γενικώς)

irlandos είπε...

Περαστικά Ελφούλα και απόλαυσε όσο μπορείς τις μέρες σου στο σπίτι (κόφτη τη ρημάδα την τηλεόραση, αφού σε χαλάει). Γράψε και το νέο επισόδειο ("αρρωστημένο"!) στις "μικροαστές", αν έχεις κέφι και γενικά δες την όλη κατάσταση σαν "διακοπές με αντιβηχικό".

elf είπε...

Ευχαριστώ, γλυκά μου, για τις ευχές και τις συμβουλές για περισσότερη γυμναστική - σώματος και πνεύματος!
Σας φιλώ από μακριά όλους - για να μη σας κολλήσω :-)))

ΥΓ Χουλκ, πολυαγαπημένε μου σούπερ ήρωα, με κατάστρεψες μ' αυτό το σάιτ που βάζεις τη φάτσα σου και βγαίνεις Μαντόνα, Γοργόνα κλπ. "Έφαγα" άπειρες ώρες σκασμένη στα γέλια με τις μεταμορφώσεις μου. Τελικά, πήγα στον σούπερ κουρέα και μου 'κανε ένα μαλλί!!! Punk iς back, που είπε και μια φίλη μου μόλις με είδε! Τι να σε κάνω, όμως, που σ' αγαπάω!!! ΦΙλιά!!!

Mistress Hyde είπε...

Πολλά πολλά περαστικά!

Αυτό για το όπλο και την απεργία που είπες πολύ μου άρεσε. Χρόνια θέλω να το εφαρμόσω...
(σατανικό γέλιο)

kikop80 είπε...

Ξωτικούλι τι έγινε βρε?
Κρεββατοκαναπεδώθηκες?
Το μικρό ξωτικόπουλο έφερε πεσκέσι από το σχολείο του ένα mix ιώσεων και γριπώνε?

Θα βράσεις για 2 λεπτά ένα ξύλο κανέλας και δυό γαρεφαλα και μετά θα κλείσεις το ματ' (όχι το δικό σου ρε) και θα τ' αφήσεις 20 λεπτα!
Λίγο πρίν συμπληρωθεί το 20 λεπτο θα στίψεις μισό λιμόνι!
Θα πάρ'ς και μια κουταλιά μέλι και θα το ρίψεις σε μια κούπα, θα προσθέσεις το σουρωμένο (χικ) ρόφημα και στο τέλος θα προσθέσεις και το χυμό απ' το λεμόνι!
Θα ανακατέψεις καλά καιθα το πιείς άσπρο πάτο!
Κάθε πρωϊ για 2-3 μέρες!

Μετά θα παραγγείλεις σουβλάκια με τζατζίκι έξτρα και σούπερ πατάτα καραπροκάτ και μια μερίδα γύρο από τον καλό και για τέλος θα πεις να πεταχτεί κάποιος να φέρει 2-3 γλυκά (να υπάρχει και μια ποικιλία)!
Όλα αυτά επιτρέπονται γιατί είσαι άρρωστο, ΟΚ? Ή να κάνω και κακα?
:-DD

beth είπε...

περαστικα ελένη!
Έτσι αυτα τα κομμουνιστικα σε κανουν να θες να παρεις τα όπλα απαπαπα! δες εκει την πρωινη σου ζωνη και γραψε 100 φορες στα τετραδια του μικρου σου " δε θα ξαναδιαβασω κομμουνιστικες φυλλαδες"
Ο οικονομεας και η μενεγακη θα ναι πολυ χαρουμενοι με σενα..
Φιλια σου πολλα

Nikola Taska είπε...

Μα φυσικά και λεφτά υπάρχουν. Μόνο που δεν είναι για εμάς. Είναι για τις τράπεζες (όπως τότε που μέσα σε μια νύχτα βρήκαν 28 δις, το 10% το εθνικού χρέους) και λοιπούς φτωχομπινέδες κοινωνικούς εταίρους, όπως ΣΕΒ κλπ...

Και μας ζαλίζουν τόσο πολύ ώστε στο τέλος να πούμε: ουφ, βαρέθηκα, ας κάνουν ότι θέλουν αρκεί να μη με ζαλίζουν...

Και να δεις που θα τους περάσει στο τέλος...

Περαστικά σου και περαστικά μας!

ΥΓ: Βέβαια, αν κάψουμε τις φυλλάδες και χρησιμοποιούμε την τηλεόραση μόνο για να βάζουμε το σεμεδάκι επάνω, τότε ίσως και ν'αντιδράσουμε λίγο...

Blog ποικίλης ύλης...

...και μάλλον προβοκατόρικο.