Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Burn, motherfucker, burn!





ΑΡΓΙΑ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΚΑΚΙΑΣ...


...λέγανε οι παλιοί και σαν να 'χουν δίκιο. Είπα, σε φάση ασύλληπτης ρέκλας, να ρετουσάρω ελαφρώς το μπλογκάκι μου και το αποτέλεσμα μοιάζει περισσότερο με τα ντουλάπια της κουζίνας της πεθεράς μου παρά με αξιοπρεπές ιστολόγιο μεγάλης συγγραφέως. Δεν το 'χω το εικαστικό. Τέλος.

Ούτε τις εκλογές αυτής της σεζόν. Με παίρνει τηλέφωνο η φιλενάς και μου λέει "ρε συ, οδηγούσα αμέριμνη κι έχει γεμίσει ο δρόμος κάτι γιγαντοαφίσες του Καραμανλή που λένε να πάρω την ευθύνη. Πάλι εγώ θα την πάρω την ευθύνη; Πέντε χρόνια στη βουλή τι σκατά κάνουνε, πάλι εγώ φταίω για όλα;". Λόγω τιμής σας λέω, αν δεν ήταν το Πρόσωπο που μου 'χει τάξει ένα σωρό σεξουαλικές χάρες (δε βάζει ο νους σας) για να πάω να ψηφίσω, ούτε απ' έξω δεν θα πέρναγα.

Και πάμε στα σπουδαία και σοβαρά. Απ' όταν έφυγε ο Ντέμης έχω ξενερώσει με το ποδόσφαιρο, παρακολουθώ τα τεκταινόμενα αλλά στο γήπεδο εμφανίζομαι αραιά και πού. Χτες με ξεσήκωσε ο λεγάμενος (χωρίς σεξουαλικές χάρες αυτή τη φορά, μόνο με τραπεζάκι στα δημοσιογραφικά και πράιβετ τιβί για να τον πρήζω με τα ριπλέι) και λέω "δε βαριέσαι, πάμε".

Εμ, δε βαριόμουνα; Που βαρέθηκα τη ζωή μου. Πιο μυοχαλαρωτικό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Δυο καφέδες και μισό λίτρο άις τι ήπια για να μην κοιμηθώ στο γήπεδο κι όλη νύχτα έκανα το βρικόλακα στο σπίτι, πέντε η ώρα με πήρε ο ύπνος.

Μπούλετ πόιντς από τη χτεσινή βραδιά:

  • Η ζωντανή μετάδοση στην τιβί έχει δυο δευτερόλεπτα καθυστέρηση σε σχέση με τη ροή του αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ περίπου δέκα - για να μπουν στη φάση έπρεπε να τους σκουντήξει ο διπλανός. Και πάλι δεν ήταν σίγουρο.
  • Οι φράσεις που έπαιξαν περισσότερο στα δημοσιογραφικά ήταν α) Δεν υπάρχει, ρε, αυτή η ομάδα, απλώς δεν υπάρχει και β) Ρε μαλάκα, αυτός ο Σισέ είναι τελείως γίδι.
  • Ο Νίνης έκανε προθέρμανση 78 λεπτά - όταν μπήκε στον αγώνα είχε εξαντληθεί το παλικάρι.
  • Στο ημίχρονο μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο καθαρίστριες που μάζευαν τα σκουπίδια! Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Είναι τελευταία μόδα και δεν έχω ενημερωθεί ή αποτελεί πολιτιστική πρόταση του Θανόπουλου;
  • Μια πλαστική σακούλα που τους ξέφυγε έμεινε μέσα μέχρι το τέλος του ματς. Τόσα γαϊδούρια περνούσαν δίπλα της, δεν μπορούσε ένας να κάνει έτσι να τη σηκώσει;
  • Ο κόσμος είχε απελπιστεί τόσο πολύ από το θέαμα που δεν σηκωνόταν ούτε να βρίσει. Εγώ, για να καταλάβετε, μια μούντζα έριξα κι αυτή στον επόπτη.
  • Τόσους φλώρους μαζεμένους δεν έχω ξαναδεί σε ομάδα. ΟΚ, πάει ο παλιός καλός καιρός που τα ντέρμπι τέλειωναν με τρεις αποβολές σε κάθε ομάδα. Τώρα οι δικοί μας έχουνε φτάσει στο άλλο άκρο: μόλις βλέπανε Παναθηναϊκό με τη μπάλα κάνανε στην άκρη μη και τους περάσει για αφιλόξενους.
  • Με το τέλος του αγώνα τα μεγάφωνα έπαιζαν το παρακάτω τραγούδι. Μπορεί να μην έχουμε ομάδα, αλλά από χιούμορ σκίζουμε!

Δεν έχω κουράγιο να κάνω κανονική ανάλυση του αγώνα. Μέχρι και η βαζελοπαρέα μου με λυπήθηκε και γλίτωσα την καζούρα. Δεν υπάρχει αυτή η ομάδα, απλώς δεν υπάρχει.


ΥΓ και άσχετο: Γιατί κλείνουν τα σχολεία όταν υπάρχει κρούσμα της "νέας γρίπης"; Λες και θα αρρωστήσουνε όλα μαζί τα πιτσιρίκια κι από βδομάδα που θα ξανανοίξει δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα!

6 σχόλια:

kikop80 είπε...

Άστα να πάνε ξωτικούλα μου!
Και 'γω που τα τελευταία ματς του γαύρου τα έβλεπα σε καφετέρια (ναι, μια φορά γήπεδο δεν παώ για να δώ άμπαλους), αλλά ακόμα και του βάζελου με κάτι φιλαράκια, τέτοια ησυχία ούτε σε νεκροταφείο...φτου φτου φτου και ωξ αποδώ!
Σαν ο κόσμος να μην έχει καμία όρεξη πια, αλλά και τι να έχει με τα θεάματα που του παρουσιάζουν?
Θες ποδόσφαιρα? Θες πολιτική?
Τίποτα!
Αλλά δεν κατεβήκατε στας εκλογάς μετά της αξιαγάπητης wilmaς να έχουμε κι εμείς μια φωνή (κι εκείνη την καντίνα στο υπουργείο...)
:-D

kalo paidi alla... είπε...

Αυτό που μου έμεινε από το χτεσινό "ντέρμπι" είναι το εξής: ωραίο το χάμπουργκερ που παραγγείλαμε αλλά με βάρυνε και το βράδυ σηκώθηκα 3 φορές να πιω νερό.

Spy είπε...

Ποιο "ντέρμπι";;;




(το τραγουδάκι έχει ασφαλώς περισσότερο ενδιαφέρον...)

wilma είπε...

Αγαπητή φιλενάς, για το ματς δεν μπορώ να σχολιάσω, καθότι άσχετη.
Για την αυπνία, πολύ λυπάμαι που δεν το εκμεταλλευτήκαμε, διότι κι εγώ κοιμήθηκα στις 4.00. Πόσο κουβεντολόι έχει πάει χαμένο;

elf είπε...

Καλά μου παιδιά, πάει αυτό το ξεπεράσαμε. Για να δούμε τώρα τα ευρωπαϊκά να γελάσουμε λίγο!

Φιλενάς, είπα να μη σε εκθέσω, κατάλαβες. Θα τα πούμε καθόλου; Μουτς!

Ανώνυμος είπε...

Ούτε κι εμείς το έχουμε το εικαστικό. Χάλια το κάναμε το μαγαζί...

Blog ποικίλης ύλης...

...και μάλλον προβοκατόρικο.