Παρασκευή 22 Αυγούστου 2008

Παραίτηση Ντέμη. Ή το τέλος μιας συλλογικής φαντασίωσης.


Δεν ξέρω τους λόγους που ώθησαν εξαρχής τον «κοντό» να αναλάβει την ΑΕΚ. Αγάπη για τον σύλλογο, όραμα εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου, φιλοδοξίες προσωπικής προβολής, προσδοκία κερδών και επιχειρηματικής επιτυχίας, ψωνάρα, δονκιχωτισμός.

Δεν ξέρω επίσης τους λόγους για τους οποίους φεύγει. Η συνέντευξή του στον Τύπο εξελίσσεται αυτή τη στιγμή και φαντάζομαι πως θα μιλήσει για την κοροϊδία του κράτους σχετικά με το γηπεδικό, τον πόλεμο των βρώμικων δημοσιογράφων, τη σπίλωση του καλού του ονόματος, ενδεχόμενη ασυνεννοησία με τους μετόχους, την παράγκα που καλά κρατεί κι ας έγινε σουίτα, την πίκρα του από τη στάση των οργανωμένων. Και άλλα πολλά, πιθανόν.

Αυτό που ξέρω είναι πως, όταν εξομολογήθηκε στον Τσίμα πως το όνειρό του είναι να αναλάβει κάποτε την ομάδα και όταν αργότερα την ανέλαβε, μια μεγάλη μερίδα ΑΕΚτζήδων, στοιχηματίζω η μεγαλύτερη, πανηγύρισε με την ψυχή της.

Ο Ντέμης ήταν παιχταράς, ήταν έντιμος, ήταν ειλικρινής, ήταν ΑΕΚάρα. Ήταν ο ήρωάς μας. Και με την πράξη του ζήσαμε όλοι λίγο πολύ το όνειρό μας. Γιατί ποιος οπαδός δεν έχει ονειρευτεί να γίνει πρόεδρος της ομάδας του; Και αν αυτό δεν είναι εφικτό, τότε ο πρόεδρός της να είναι ένα ποδοσφαιρικό είδωλο που έχει κρεμασμένο σε αφίσα στο δωμάτιό του;

Πέρα από τον ρομαντισμό και τη γλαφυρότητα του πράγματος, όλοι χαρήκαμε για έναν ακόμα λόγο: ένας άνθρωπος του αθλήματος, της ομάδας, χορτασμένος από δόξα, χρήμα και τιμές, εξαρχής τοποθετημένος ενάντια στη σαπίλα, ερχόταν να υποσχεθεί τα αυτονόητα, δηλαδή γήπεδο, προπονητήριο, αξιοπρεπές θέαμα, οικονομικό σχεδιασμό και ματσάκια χαρά θεού, χωρίς υβριστικά πανό και αντεγκλήσεις μεταξύ των φιλάθλων.

Όποιος δεν είναι ΑΕΚ δεν καταλαβαίνει τι εννοώ. Πόσα χρόνια βαρεθήκαμε τη ζωή μας με παράγοντες που ήρθαν για να τ’ αρπάξουν και να φύγουν, με βρομιές, με την original να βρίζει και τους υπόλοιπους να απέχουμε. Πόσα χρόνια ξέραμε πως η ομάδα είναι μεν «μαγαζί γωνία» αλλά και πως το κακό της το κάρμα είναι «βούτυρο στο ψωμί» του κάθε λαμόγιου, για να χρησιμοποιήσω τις τρέντι εκφράσεις των «καλλιεργημένων» του χώρου.

Γι αυτό στηρίξαμε τον Ντέμη. Ξέρω ανθρώπους που διακόψαν τις διακοπές τους για να έρθουν να φωνάξουν υπέρ του χτες στο ΟΑΚΑ. Που τηλεφώνησαν στα γραφεία της ΠΑΕ για να ζητήσουν την ακύρωση των διαρκείας τους. Γιατί δεν αντέχουν να ξαναπεράσουν τα ίδια. Χίλιες φορές από τον καναπέ.

Το ξωτικό θα πενθήσει το πισωγύρισμα στην ομάδα του και σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως λέει και η Λιλή Ζωγράφου, τα μαλλιά ξαναμακραίνουν. Αλλά, αν επιστρέψουμε σε μοντέλο Μελισσανίδη, εγώ δεν θα ξαναγράψω λέξη για μπάλα.

21 σχόλια:

Τσουχτρα είπε...

Καλή μου elf το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έχει τους προέδρους που του αξίζουν: "αγαπούλες", μακρυχέριδες και παραγκοφρουρούς. Έτερον ουδέν ! Απ' τον καναπέ λοιπόν κι αυτό με πολύ σκέψη...

Laplace είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΛΦ!
τον αντιπαθω πολυ τον ντεμη,κυριως γιατι βγαζει προς τα εξω μια επαρση..
ΑΛΛΑ ο ανθρωπος ηθελε να φερει νεα ηθη κ εθιμα στο ποδοσφαιρο,καμια σχεση με κοκκαλη..

ΚΡΙΜΑ..

τον εφαγαν οι καφροι της οριτζιναλ..

fpboy είπε...

Aν και Παναθηναικός ο Ντέμης είχε τον σεβασμό μου.
Ο Μελισσανίδης είναι ένας απατεώνας.
Κρίμα.

ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Χμμμ...μετά καί από αυτό τό ξέσπασμα ερίτιμος νομίζω ότι η κλινική σας εικόνα χρήζει συμπτωματικής αντιμετωπίσεως:))
Λοιποοόν τό πρωί κάνουμε γαργάρες μέ "apexarticin-aek" τρείς φορές τήν ημέρα "alepoydini-c" σέ ενέσιμη μορφή τών 500ml καί τέλος τό βράδυ παίρνουμε μία κάψουλα "xebouzoucoteen" τών 1000ml.
Τό ανωτέρω σχήμα καλόν είναι νά διαρκέσει επί δίμηνον καί νά επανέλθετε μέ μία γενική ούρων:))

elf είπε...

@ everybody

Ας πούμε edit:

Το παραπάνω κείμενο γράφτηκε προφανώς εν βρασμώ ψυχής, που λένε οι διανοούμενοι.
Είχα γράψει και χτες ένα αλλά ευτυχώς δεν το ανέβασα γιατί το παρόν μπλογκ δε σηκώνει άλλα μπινελίκια (αυτή τη βδομάδα, τουλάχιστον).

Όπως ξέρουμε όλοι, στις συνθήκες που επικρατούν σήμερα - καπιταλισμός, ιμπεριαλισμός και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις - ο αθλητισμός γενικά και το ποδόσφαιρο ειδικά είναι προϊόν.
Και σαν τέτοιο υπόκειται σε όλους τους κανόνες της ελεύθερης αγοράς: φράγκα, ντόπες, στοιχηματικά στησίματα κουλουπού.

Όμως, στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, όπου σύμφωνα με τον Τζιμάκο τα πράγματα είμαστε εμείς, αυτά γίνονται στα κρυφά. Με προκάλυψη τα ιδεώδη και τους χορηγούς. Όχι τους "θείους" και τις παράγκες.
Συχνά, δε, συνοδεύονται κι από καλό θέαμα.

Αυτά περιμέναμε από τον Ντέμη, να μας εισάγει ως σύλλογο και ως χώρα στις χαρές της Νέας Τάξης, όχι στον υγιή αθλητισμό - που και να 'θελε δεν μπορούσε.
Και να δούμε και λίγη μπαλίτσα.

Αυτά, για να νιώσω λίγο καλύτερα.

elf είπε...

Πάμε τώρα στα σχόλιά σας.

@ tsouxtra: Πολύ πολύ χαίρομαι που σε βλέπω. Άκουσα και τους coldplay, όντως θυμίζουν U2.

Όσο για το ποδόσφαιρο, θα συμφωνήσω μαζί σου. Αυτούς που μας αξίζουν.

Απλώς τους βαρέθηκα τόσα χρόνια, ρε συ.


@ laplace78: Περίμενα πως θα 'χεις ήδη γράψει κάτι. Μετά θυμήθηκα πως είσαι σε διακοπές και πολύ καλά κάνεις, μαγικό ρομπότ μου.

Δεν ξέρω αν τον έφαγαν οι κάφροι, δεν ξέρω αν τον έφαγαν καν... Νομίζω πως θα 'χουμε πολύ θέμα να συζητάμε όλο τον χειμώνα.

Και έλεγα πως θα πάρουμε πρωτάθλημα φέτος!

Καλά να περνάς!!!!


@ fpboy: Κι εσύ Παναθηναϊκός; Βρε, πού έχω μπλέξει! Τώρα στο σπίτι δεν μου έφτανε ο ένας, έχω και δεύτερο!

Συμφωνώ πολύ μαζί σου. Και ελπίζω ειλικρινά κάποτε να κερδίσει τον σεβασμό σου ολόκληρη η ΑΕΚ. Καλή πρόκριση να έχουμε και οι δύο!


@ ΓΙΑΝΝΗΣ: Αγαπητέ μου φίλε, έτσι όπως τα έχω κάνει, πρώτα μπουζούκια και μετά ποδόσφαιρο, μάλλον ο Μελισσανίδης πρέπει να αγοράσει το μπλογκ μου!

Λοιπόν, αν ακολουθήσω την αγωγή σου θα χάσω ένα μεγάλο μέρος από τη γοητεία μου που βασίζεται στο λαϊκό μου έρεισμα (τι λέω πάλι!).

Γι αυτό λέω να την παρακάμψω και να το ρίξω στην Ομοιοπαθητική: το επόμενο ποστ θα είναι για την ανάγκη να πάρει την ΑΕΚ ο Μακρόπουλος!
(Που είναι και ωραίο παληκάρι αψηλό - αν δεν τον μπερδεύω με κάποιον άλλον, από σύγχρονη σκυλοσκηνή έχω πλήρη άγνοια).

Πάντως, τα φάρμακα θα είχαν μεγάλη επιτυχία, μόνο και μόνο από τα ονόματα!

chmarni είπε...

“Όποιος δεν είναι ΑΕΚ δεν καταλαβαίνει τι εννοώ. Πόσα χρόνια βαρεθήκαμε τη ζωή μας με παράγοντες που ήρθαν για να τ’ αρπάξουν και να φύγουν, με βρομιές, με την original να βρίζει και τους υπόλοιπους να απέχουμε. Πόσα χρόνια ξέραμε πως η ομάδα είναι μεν «μαγαζί γωνία» αλλά και πως το κακό της το κάρμα είναι «βούτυρο στο ψωμί» του κάθε λαμόγιου, για να χρησιμοποιήσω τις τρέντι εκφράσεις των «καλλιεργημένων» του χώρου.”
Σκέψου και αυτούς που έχουν παίξει 2 φορές Β’ Εθνική τα τελευταία 10 χρόνια. Άρα υπάρχουν και άλλοι πικραμένοι που έχουν βιώσει τη καφρίλα και τους προέδρους επιπέδου.
Να μη μιλήσω για τα 17 χρόνια φαγούρας στο Μπάσκετ, χωρίς μάλιστα να διακρίνω φως στον ορίζοντα. Και αυτό είναι που πονάει ακόμη περισσότερο.
Το πιο πετυχημένο πάντως στη συνέντευξη του Ντέμη σήμερα ήταν όταν ρωτήθηκε γιατί η ΑΕΚ δε πήρε ένα πρωτάθλημα και απάντησε “από το 1967 έως το 1974 κανείς δεν κέρδισε εκλογές».

kikop80 είπε...

Βρε elf μου, μήπως παραπάνω εννοούσες τον Βέρτη και όχι το Μακρόπουλο?
Μάλλον χρειάζεσαι μια συνεδρία μου φαίνεται!!!
ΧΕΧΕΧΕ!!!

Κατά τ' άλλα θα μείνω στην πάγια θέση μου:
Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάει και οι άλλοι να πάνε να γμ...τοοοουυυυυτ!!!

:-D



KαραΥΓ

Ζηλεύω εκείνους που όταν τους ρωτούν "τι ομάδα είσαι", απαντούν με περηφάνια: Barca , ή Boca!
Κλαψ!
Και το χειρότερο....
Έχουν και διαρκείας!!!
ΟΥΑΑΑΑΑΑ!!!!
ΜΠΟΥΧΟΥΧΟΥΥ!! (όπως θα'κανε κι ο Οβελίξ)

Αntidrasex είπε...

Δεν νομίζω ότι χρειαζόταν το edit, εκτός αν νόμισες οτι θα σε λέγαμε αφελή, ρομαντική ή θύμα του οπίου των λαών.
Τέλος πάντων, ο Ντέμης έκανε αρκετά καλά και κάμποσα λάθη. Το μεγαλύτερο του για μένα ήταν ότι δεν κράτησε μια σταθερή γραμμή. Μία έτσι, μία αλλιώς.
Όπως και να έχει όμως, σίγουρα ήταν καλύτερος και προτιμότερος από όλους τους υπόλοιπους.
Το δυστύχημα είναι ότι για μια ακόμα φορά κερδίζουν οι κάφροι. Για ακόμα μια φορά οι λίγοι και επίμονοι που έχουν συμφέροντα, υπερφαλλαγίζουν τους περισσότερους και ρομαντικούς.
Μια πονηρή σκέψη που μου περνάει πάντως από το μυαλό, είναι να κάνει ο κοντός ένα επικοινωνιακό τρυκ, για να "μετρήσει δυνάμεις".
Ο χρόνος θα δείξει.
Αλήθεια, ο Χαντζηχρίστος τι δουλειά κάνει?
(για πληροφόρηση σου είμαι ΠΑΟΚΙ. Αλλά όχι φανατικός. Σε μας ο Ζαγόρ φαίνεται να κάνει καλή δουλειά. Αν καταφέρει να συμμαζέψει και τους δικούς μας κάφρους, θα είναι τέλειος).

dr.SeenG είπε...

Αν και ΠΑΟΚτσής, πάντα έχω σε εκτίμηση τον κοντό. Υποθέτω πως το μεγάλο λάθος στην περίπτωσή του, είναι πως προσπάθησε να απλώσει τα πόδια του κι έξω από την κουβέρτα. Εδώ βρίσκεται η ειδοποιός διαφορά με τον Ζαγόρ. Ο Ζαγοράκης είπε πως τώρα που ο ΠΑΟΚ εξυγιάνθηκε, ήρθε η ώρα για να βρει ένα σωστό μεγαλομέτοχο. Ο Ντέμης θίχτηκε (βέβαια...δεν έχει και πολύ άδικο) που ο Μελισσανίδης εμφανίστηκε ΤΩΡΑ ως το αντίπαλο δέος του Κόκκαλη και των Βγενόπουλου - Τζίγγερ και όχι ΤΟΤΕ που η ΑΕΚ ήταν στα πρόθυρα της καταστροφής.
Η ιστορία θα δείξει και θα κρίνει αναλόγως.

Αntidrasex είπε...

Ο Μελισσανίδης, έρχεται τώρα που πέρασαν τα ζόρια να το παίξει λεφτάς και μάγκας ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ. Ο Ντέμης του είπε το απλό: Γραπτα! Γιατί τα γραπτά μενουν. Το κομμάτι του για το μη σκεπτόμενο κομμάτι (ή το ιδιοτελώς σκεπτόμενο κομμάτι) των οπαδών το έκανε και τον πήραν οι άλλοι για Μεσσία. Άσε που ακόμα και στα λόγια είπε "βάζω εγώ 70, αν βάλετε και εσείς άλλα τόσα". Αν το κάνεις μεγάλε από αγάπη για την ομάδα (μπουαχαχχαχαχαχ, ωωωωωχαχαχχαχχαχαχ, χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχχ... εεεμ, συγγνώμη, δεν κρατήθηκα) βάλτα έτσι και αλλιώς και το πολύ πολύ ζήτα καμμιά μετοχή.

elf είπε...

@ chmarni: Φυσικά και έχεις απόλυτο δίκιο. Όχι μόνο εμείς κι εσείς, ΟΛΕΣ σχεδόν οι ομάδες έχουν υποφέρει από τα λαμόγια-σωτήρες (εκτός του ΠΑΟ).
Ακόμα και οι γάβροι λίγα πέρασαν μέχρι να τους βρουν τον Κόκκαλη;

Το "όποιος δεν είναι ΑΕΚ" όμως αναφέρεται σε αυτόν τον ελεεινό εμφύλιο που εξελίσσεται κάθε φορά που αρχίζουν τα όργανα στο γήπεδο.

Μια ζωή θυμάμαι τους μισούς να βρίζουν τους άλλους μισούς.
(Εκτός από τις περιπτώσεις που μπαίνουν στο γήπεδο τα ΜΑΤ και τότε μας πιάνει ομοψυχία: " Εσύ, εσύ, εσύ με τα χακί, η μάνα σου μπιπ με έναν ΑΕΚτζή!")

Δεν ξέρω αν αυτό γίνεται και στις άλλες ομάδες. Κι αυτό για μένα είναι το χειρότερο κι αυτό ήθελα να τονίσω.

Η ατάκα Ντέμη "έγραψε"!



@ kikop80: Κοίτα να δεις, παιδί μου, κοντό έχουμε. Άν είναι να αλλάξουν τα πράγματα ας έρθει ένας ψηλός - επαναλαμβάνω, αν ο Μακρόπουλος είναι αυτός που νομίζω γιατί έχω πλήρη μεσάνυχτα.

Κατά τα άλλα, αν είχα διαρκείας στη Μπαρτσελόνα, νομίζω ότι θα είχα μεταφέρει ακόμα και το κρεβάτι μου στο Καμπ Νου! Το ωραιότερο σπίτι του κόσμου!!!



@ antidrasi+sex: Δεν φαντάστηκα ότι δεν καταλάβατε. Απλώς, επειδή με έπιασε το συναισθηματικό μου στο ποστ κι άρχισα να σολάρω, ένιωσα την ανάγκη να το εξισορροπήσω λίγο με μια δόση πραγματικότητας. Για μένα, να μην τρέφω φρούδες ελπίδες.

Ο Ντέμης έκανε πάρα πολλά λάθη. Αλλά διοικεί μια επιχείρηση κι αυτό δεν ήξερε να το κάνει απ' το χωριό του. Κι εγώ τον μουτζώνω (στο σπίτι μου) κατά καιρούς, αλλά έχω πειστεί πως είμαι του κασίδη το κεφάλι! Που θα πάει, θα μάθει κι αυτός.

Όσο για το επικοινωνιακό τρικ, το σκέφτηκα κι εγώ. Κι αν έχει φτιάξει τόσο δυνατό τμήμα Μάρκετινγκ, τότε ποιος τον πιάνει!

Γεια σου, Μπαοκάρα, κι εγώ ΠΑΟΚ ήμουν και είμαι, δευτερευόντως όμως, γιατί στην οικογένειά μου δεν έχουμε δημοκρατία σ' αυτά τα θέματα!



@ dr.Seeng: Μα επενδυτές έχει και μάλιστα μαγκιόρους (Κανελλόπουλος, Νοτιάς, μιλάμε για πολύ χρήμα!). Αν θέλει να έρθει κάποιος άλλος καλώς να ορίσει. Όχι, όμως, τύπου Μελισσαν - δεν τους αντέχω αυτούς τους τύπους άλλο, έχει κουραστεί η αισθητική μου!


Καλή καλή μέρα και καλό και κεφάτο ΣΚ σε όλους!!!!

Mara Lisha είπε...

Αγαπητό μου ξωτικό,
Χαίρομαι που είσαι φίλαθλος μιας τόσο μεγάλης ομάδας, με τόσο πλούσιο ιστορικό.
Βέβαια εγώ, δεν τα πολύ γνωρίζω καλά τα τρεχάμενα γύρω από την μπάλα. Συμφωνώ με την άποψη σου. Kαι ποιος δεν θα θελε να ήταν πρόεδρος στην ομάδα του. Ένα παραπάνω όταν αυτός είναι το ίνδαλμα του. Το άρθρο σου, μου θύμισε έναν καλό μου φίλο, ο οποίος μου εξιστορησε κάποια στιγμή την στιχομυθία δυο πιτσιρικάδων:
Παραλία, βράδυ, ξάστερος ουρανός,
- ρε συ, τα αστέρια γράφουν ΠΑΟΚ
- ναι ρε συ, τα βλέπω!
Να είσαι καλά Elf μου..

elf είπε...

@ Mara Lisha: Αγαπημένη μου, ταυτίζομαι με τους πιτσιρικάδες σου. Έτσι είμαστε όλοι οι οπαδοί.

Ευτυχώς που δεν είδαν και ολόκληρο τον Δικέφαλο!!!

Φιλιά!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κριμα...Γιατι μια νεα γενια Προεδρων πηγε να φερει μια νοτα αισιοδοξιας για κατι καλυτερο στο ελληνικο ποδοσφαιρο. (Ντεμης, Σκορδας, Ζαγορακης, Ρεμος) αλλα τελικα μου φαινεται πως ο Ελληνας θελει τον ...Κοκαλη του!

beth είπε...

oi mlks apo tn original tn ediw3an lusa3an..
o ntemhs einai aektzhs o mellisanidhs einai businessman..\
osoi 8eloun ton melissanidi anti t ntemh einai mlks den einai aektzhdes...
teloc

elf είπε...

@ ασημώνης: Ασημώνη καλώς όρισες!

Έχεις δίκιο, φυσικά. Θέλει τον Κόκκαλή του για να μπορεί να μανουριάζει, μου φαίνεται. Τι χάλια που είναι όλα, δεν υπάρχει αξιοκρατία, κράτος, Θεός κλπ.

Εγώ βαρέθηκα, το δηλώνω ευθαρσώς και επισήμως.

Να 'σαι καλά!



@ beth: Α, ρε μωράκι, τα 'πες όλα. Κομψά, λιτά και κατανοητά. Έτερον ουδέν!

Spy είπε...

Αγαπημένη μου και γλυκύτατη elf,
Τρία είναι τα πράγματα που δεν αντέχω να βλέπω μια γυναίκα να τα κάνει:
1) Να παίζει τάβλι
2) Να χορεύει ζεϊμπέκικο
3) Να μιλάει για ποδόσφαιρο

Σταματώ να διαβάζω, διότι κοντεύετε να με κάνετε να ακυρώσω το τρίτο, και το έχω παραχέσει με την αυτοαναίρεση τώρα τελευταίως (αν με εννοείτε...)

Καλώς σας βρήκα και πάλι.

elf είπε...

@ Spy: Επιτέλους, επιστρέψατε! Δεν το αντέχω αυτό το μπλογκ σας, κάποιος πρέπει να του ξυρίσει το χιτλερικό μουστάκι!

Συμφωνώ με τα τρία πράγματα που δεν πρέπει να κάνει (τουλάχιστον δημόσια) μια γυναίκα. Εγώ, σας διαβεβαιώ, δεν παίζω ποτέ τάβλι και ζεϊμπέκικο έχω χορέψει δυο φορές - και τις δύο δεν τις θυμάμαι, φαντάζεστε!

Αλλά το ποδόσφαιρο είναι στο DNA μου, όλο μου το σόι μ' αυτό ασχολείται, τρέχω στα γήπεδα από πέντε ετών. Και δεν μπορώ να απεξαρτηθώ.

Παρακαλάτε να πάρει την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης. Τουλάχιστον, τότε δεν θα ξαναγράψω για μπάλα, έχω δεσμευτεί.

Καλώς επιστρέψατε στην πόλη μας, ελπίζω ξεκούραστος, ακμαίος και έτοιμος για έναν σούπερ χειμώνα!!!

apos είπε...

Elf, ασχολούμαι ελάχιστα με το ποδόσφαιρο, αλλά συμφωνώ σε πολλά από όσα είπες. Προσωπικά μου ήταν αντιπαθέστατος σαν άνθρωπος ο συγκεκριμένος, απλά η σύγκρισή του με τον κυρ Ψωμιάδη και τα λοιπά τεμάχια της Σούπερ Λίγκας, σαφώς τον έκανε συμπαθέστερο.
Νομίζω ότι πράγματι πατούσε σε δύο βάρκες: και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ, που λένε.
Κατά την ταπεινή μου άποψη, έπρεπε να μείνει.
Πάντως, χειρότερη εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι με το πού εφυγε, έσπευσαν τα ποντίκια να εγκαταλείψουν το σκάφος.
Ελπίζω ο συμπατριώτης μου ο Μπλάνκο να μην με απογοητεύσει και φύγει.

harisheiz είπε...

Ο Ντέμης έκανε λάθη, όμως δεν του χρεώνω τίποτα από όσα του προσάπτουν οι πολλοί. Ο Ντέμης απλά πληρώνει την ιστορία με το γήπεδο που είναι μια ηλίθια ιστορία γιατί το γήπεδο δεν είναι δυνατόν να γίνει στην Νέα Φιλαδέλφεια. Κι εγώ εκεί το θέλω αλλά δεν γίνεται χωρίς να κάνει κακό στην ΑΕΚ και στην περιοχή και αυτό το ξέρω καλά και ως και ως αρχιτέκτονας και ως Φιλαδελφιώτης.

Blog ποικίλης ύλης...

...και μάλλον προβοκατόρικο.