Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2008

4-0;;;!!!

Τώρα όλοι οι γάβροι είναι τάβλα!!! Στην υγειά σας, μάγκες!

Σάββατο, 29 Μαρτίου 2008

"Μέρες Αργίας" Διάφανα ΚρίναΓια να ξορκίσω ότι δουλεύω και Σάββατο και Κυριακή και ξανά Δευτέρα και φτου κι απ' την αρχή. Και γιατί ζήλεψα τα βιντεάκια της christina noe. Και, στο φινάλε, γιατί είναι και γαμώ τα τραγούδια.

Κυριακή, 16 Μαρτίου 2008

Για να ξεκινάμε, σιγά-σιγά...


Στις mikroastes θα προσπαθώ να ασκηθώ στην πειθαρχία. Μία ιστορία τη βδομάδα. Ήδη την προηγούμενη προβληθήκαμε σε επανάληψη ένεκα τεχνικών δυσκολιών, βλ. παιδικές αρρώστιες, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Δεν φτάνει η ρημάδα δυσκολία μου να «δημιουργήσω» στον υπολογιστή, τώρα πρέπει να κάθομαι και να γράφω θέλω δεν θέλω. Έτσι κι αλλιώς, όπως ξέρουμε όλοι, αργία μήτηρ πάσης κακίας.
Αυτό που πραγματικά θα ήθελα, και η πρόσκληση/πρόκληση ισχύει για όλους, είναι να διευρύνω την παρέα της Ιωάννας με ένα σωρό ηλεκτρονικούς φίλους και τις δικές τους ιστορίες που δεσμεύομαι να δραματοποιώ. Ή κάτι τέτοιο. Όπως προκύψει, δεν το έχω σχεδιάσει κι επακριβώς (που λένε και οι σπουδαίοι). Απλώς περιμένω να δω αν μπορεί να λειτουργήσει η διαδραστικότητα στη λογοτεχνία και το διαδίκτυο φαντάζει ως το ιδανικό μέσο για κάτι τέτοιο. Ιδέες και γκρίνιες ευπρόσδεκτα.
Στο elf θα γράφω ό,τι μου κατέβει. Έτσι.

Blog ποικίλης ύλης...

...και μάλλον προβοκατόρικο.